NEW BERLINGO

NEW BERLINGO

Citroën, reeds sinds 1996 een pionier op het gebied van ludospaces, stelt zijn New Berlingo voor, die alle troeven van zijn voorgangers verenigt met een modernere look. De New Citroën Berlingo geeft een innovatief en gedurfd antwoord op het gebied van design, modulariteit en functionaliteit.

De ruime, comfortabele en personaliseerbare New Citroën Berlingo onderscheidt zich door tal van troeven: een open interieur met een recordvolume, een uitzonderlijke modulariteit met drie afzonderlijk neerklapbare achterzetels, meerdere opbergvakken met een multifunctioneel Modutop®-dak* van de nieuwste generatie en een verzorgde materiaal- en kleurafwerking met verschillende universums.*volgens versie

Een uitgesproken en gedurfd karakter, een dynamisch silhouet, design-Airbumps® en gekleurde accenten: de New Citroën Berlingo is een unieke ludospace.

De New Citroën Berlingo innoveert met zijn robuuste en hoogwaardige morfologie. De moderne vrijetijdswagen is verkrijgbaar in twee lengtes: de standaardmaat (M) is 4,40 meter lang, de nieuwe XL-maat maar liefst 4,75 meter lang.

De twee maten, M en XL, bieden plaats aan vijf of zeven inzittenden.

Vooraan onderscheidt de New Citroën Berlingo zich door krachtige blikvangers: een hogere en kortere motorkap, een uitgesproken en bredere voorzijde met de lichtsignatuur in twee niveaus en een naar voren geschoven voorruit die de interieurruimte en de lichtinval bevordert.

In zijaanzicht benadrukken de dakstangen en de design-Airbumps® zijn robuuste look, terwijl ze een permanente bescherming bieden voor het koetswerk.