BERLINGO VAN

BERLINGO VAN

De iconische Citroën Berlingo, die in 1996 werd gelanceerd en al meer dan 1,5 miljoen klanten voor zich wist te winnen, geeft de fakkel door aan de 3de generatie, die Citroën Berlingo Van werd gedoopt.
In vergelijking met de vorige generatie zet New Berlingo Van een aanzienlijke stap voorwaarts op het gebied van stijl, uitrusting en modulariteit. Zo werpt hij zich op als de ideale partner voor alle professionals.

 

De robuuste en beschermende New Citroën Berlingo Van meet zich een energieke exterieurstijl aan met vloeiende, sympathieke lijnen.
- Zijn voorzijde sluit perfect aan bij de identiteit van het merk en van zijn grote broer, de Citroën Jumpy, met een hoge, korte motorkap en grote lichtblokken.
- In zijaanzicht onderscheidt hij zich door vloeiende lijnen en gewelfde flanken. Zo belooft hij een uitzonderlijk gebruiksgemak en een erg ruim interieur.

Als dagelijkse parnter beantwoordt de New Citroën Berlingo Van aan de behoeften van professionals door voor elke activiteit/elk gebruik een oplossing op maat te bieden : verschillede groottes, cabines, inrichting...
Hij gaat zelfs verder dan ooit om zijn gamma te optimaliseren door twee omuitgegeven bedrijgsversies aan te bieden : 'Worker' en 'Driver' genaamd. 
Voor meer info kan u altijd terecht in onze showroom.